Algemene voorwaarden / leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden /  Algemene leveringsvoorwaarden

Betaling

De IBAN naam check geeft een melding als de naam en IBAN die de klant intoetst anders zijn dan de gegevens die bekend zijn bij de bank. Nieuwe klanten gebruiken voor de betaling de gegevens: G.P. de Boer. Of G.P.de Boer Houtdeler. Terugkerende klanten kunnen de naam Houtdeler blijven gebruiken. Overigens blokkeert de IBAN-naam check geen betalingen.

Levering

De Lintzaagshop levert aan particulieren en bedrijven in Nederland en België. Onze klanten in België kunnen bestellingen ook doorgeven per mail. Contact@houtdeler.nl

Levertijd

De zaaglinten worden naar vraag/opgave van de klant specifiek op maat gemaakt. Wij vragen uw begrip voor een levertijd van 3 tot 8 werkdagen (gerekend vanaf de betalings-bijschrijving). Courante maten kunnen veelal binnen 4  werkdagen worden geleverd: hardpoint zaaglinten tot 2240 mm van de merken: Inca, Metabo, Elektra Beckum, Scheppach.

Transport

Indien de werkelijke transportkosten lager uitvallen dan zullen wij deze zoveel mogelijk uit eigener beweging retour betalen. Aarzel alstublieft niet ons hierop aan te spreken. Het minimale verzendtarief bedraagt echter altijd € 4,65.

Wij maken gebruik van pakketservice van Post.nl  ( www.postnl.nl )  , volgbaar via code :  www.tracktrace.nl )  Onze tarieven Nederland:

  • 1 zaaglint tot en met 2 meter lengte € 4,65  Brievenbuspakket ( Post.nl + € 0,30 )
  • 1 zaaglint vanaf 2 meter lengte  € 7,25 Pakket
  • Meerdere zaaglinten € 7,25 Pakket
  • Wielbanden volgens prijsopgave

Tarief België : Paketten t/m 2 kilo  €13,00 Pakket met tracktrace. Vanaf 2 kilo €19,50.

Retournering

Op maat gemaakte zaaglinten en wielbanden zijn uitgesloten van  retournering. Wel zal de Lintzaagshop bij onjuiste bestellingen naar een passende oplossing zoeken. Verzendkosten voor retournering en /of ruiling zijn voor de koper.

Bedenktijd

Voor op maat gemaakte zaaglinten geldt geen wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Verpakking

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van recycling ( dozen en opvulmaterialen). Dit spaart bomen. Er kan opdruk op verpakkingen staan.  Wij doen ons best al onze producten onbeschadigd en in goed orde te bezorgen.

Klachten

Graag verzoeken wij u om per mail of telefoon contact op te nemen. De Lintzaagshop kent geen fysieke winkel. Wel kan er na afspraak worden afgehaald/geruild in Leeuwarden of Burgum. Mocht het product niet aan uw wensen voldoen neemt u dan contact op binnen 14 dagen na aankoop;       www.houtdeler.nl.                                                                      Contactgegevens: deHoutdeler, 9251 KD 19, Burgum. Tel.06-22335273.

Account