Algemene voorwaarden

You Are Here: Home / Algemene voorwaarden

Levering

De Lintzaagshop levert aan particulieren en bedrijven in Nederland en België. Onze klanten in België kunnen bestellingen doorgeven per mail. Contact@houtdeler.nl

Levertijd

De zaaglinten worden naar vraag/opgave van de klant specifiek op maat gemaakt. Wij vragen uw begrip voor een levertijd van 4 tot 8 werkdagen (gerekend vanaf de betalings-bijschrijving). Courante maten kunnen veelal binnen 4 tot 8 werkdagen worden geleverd: hardpoint zaaglinten tot 2240 mm van de merken: Inca, Metabo, Elektra Beckum, Scheppach.

Transport

Wij maken gebruik van pakketservice van Post.nl  (www.post.nl , volgbaar via code :  www.tracktrace.nl ) Tarieven Nederland:

  • 1 zaaglint tot en met 2 meter lengte € 4,00 Brievenbuspakket
  • 1 zaaglint vanaf 2 meter lengte  € 6,95 Pakket
  • Meerdere zaaglinten € 6,95 Pakket

Tarief België : Paketten t/m 2 kilo, €13,00 Pakket

Retournering

Op maat gemaakte zaaglinten zijn uitgesloten van retournering. Wel zal de Lintzaagshop bij onjuiste bestellingen naar een passende oplossing zoeken. Verzendkosten voor retournering en /of ruiling zijn voor de koper.

Bedenktijd

Voor op maat gemaakte zaaglinten geldt geen wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Verpakking

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van recycling ( dozen en opvulmaterialen). Dit spaart bomen. Er kan opdruk op verpakkingen staan.  Wij doen ons best al onze producten onbeschadigd en in goed orde te bezorgen.

Klachten

Graag verzoeken wij u om per mail of telefoon contact op te nemen. De Lintzaagshop kent geen fysieke winkel. Wel kan er na afspraak worden afgehaald/geruild in Leeuwarden of Burgum. Mocht het product niet aan uw wensen voldoen neemt u dan contact op binnen 14 dagen na aankoop;       www.houtdeler.nl.                                                                      Contactgegevens: deHoutdeler, 9251 KD 19, Burgum. Tel.06-22335273.